fbpx

Vélemények

Valódi vélemények, valódi emberektől smile

“Örülök neki, hogy én jól tanultam edzeni. Nagyon jó az oldal, így akár olyan is elkezdheti, aki életében elöször vesz súlyzót a kezébe.”

Dr. Dráb Iván

“Az Onlinetrainingbook abban tud segíteni, hogy ne saját magadnak kelljen kitalálni mit, és hogyan végezz. Ez ebben a rendszerben automatikusan a rendelkezésedre áll.”

Dr. Fajtai Kriszta

“Mindent értettem, hogy miért csinálok, és így meg volt az alapja az egésznek. Ugyan ezt itt az oldalon megtudjátok tenni ti is.”

Dobos Levente

“Örülök, hogy annak idején Jozsót ajánlották. Hatalmas segítség volt, főleg a gépek megismerésében, használatában. Sokan annak ellenére,hogy évek óta látogatják a termet, nem helyesen használják a gépeket.”

Lázár Péter

“Minden gyakorlat helyes kivitelezését átnéztük az edzéseken. Ahogy én gondoltam hogy jó, az nem is volt jó valójában. Nagyon ajánlom a kezdőknek az Onlinetrainingbookot, mert szinte ugyan az szóról szóra amit te mondasz.”

Krajcsi Kevin

“Amikor megismerkedtünk feliratkoztam az Onlinetrainingbook-ra. Átvettük az alapokat, teljes mértékben tükrözték a leírtak az edzésen mondott dolgokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Edenhoffer Péter