fbpx

Vélemények

„Örülök neki, hogy én jól tanultam edzeni. Nagyon jó az oldal, így akár olyan is elkezdheti, aki életében elöször vesz súlyzót a kezébe.”

Dr. Dráb Iván

„Az Onlinetrainingbook abban tud segíteni, hogy ne saját magadnak kelljen kitalálni mit, és hogyan végezz. Ez ebben a rendszerben automatikusan a rendelkezésedre áll.”

Dr. Fajtai Kriszti

„Mindent értettem, hogy miért csinálok, és így meg volt az alapja az egésznek. Ugyan ezt itt az oldalon megtudjátok tenni ti is.”

Dobos Levente

„Örülök, hogy annak idején Jozsót ajánlották. Hatalmas segítség volt, főleg a gépek megismerésében, használatában. Sokan annak ellenére,hogy évek óta látogatják a termet, nem helyesen használják a gépeket.”

Lázár Péter

„Minden gyakorlat helyes kivitelezését átnéztük az edzéseken. Ahogy én gondoltam hogy jó, az nem is volt jó valójában. Nagyon ajánlom a kezdőknek az Onlinetrainingbookot, mert szinte ugyan az szóról szóra amit te mondasz.”

Krajcsi Kevin

„Amikor megismerkedtünk feliratkoztam az Onlinetrainingbook-ra. Átvettük az alapokat, teljes mértékben tükrözték a leírtak az edzésen mondott dolgokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Edenhoffer Péter

„Szerintem abban tud segíteni az online felület, hogy aki nem teheti meg, hogy edzőhöz járjon, az nagyon jól megtudja tanulni a gyakorlatokat.”

Kovács Benedek

„Nagyon részletesen vettünk át mindent. Minden gépet átnéztünk hogyan kell csinálni. Mi az, amire oda kell figyelni, vagy rossz lehet. Mindent megtanultam, úgyhogy most már egyedül is tudok edzeni.”

Dobos Bálint

„A hétköznapokban, is sokszor eszembe jutnak a gyakorlatok például, ha leejtek egy fésűt és leguggolok érte. Ha az alapot nem tanuljuk meg, akkor mire építkezünk? Ez a legfontosabb mindenben.”

Faluvégi Anita