Vélemények

„Örülök neki, hogy én jól tanultam edzeni. Nagyon jó az oldal, így akár olyan is elkezdheti, aki életében elöször vesz súlyzót a kezébe.”

Dr. Dráb Iván

„Az Onlinetrainingbook abban tud segíteni, hogy ne saját magadnak kelljen kitalálni mit, és hogyan végezz. Ez ebben a rendszerben automatikusan a rendelkezésedre áll.”

Dr. Fajtai Kriszti

„Mindent értettem, hogy miért csinálok, és így meg volt az alapja az egésznek. Ugyan ezt itt az oldalon megtudjátok tenni ti is.”

Dobos Levente

„Örülök, hogy annak idején Jozsót ajánlották. Hatalmas segítség volt, főleg a gépek megismerésében, használatában. Sokan annak ellenére,hogy évek óta látogatják a termet, nem helyesen használják a gépeket.”

Lázár Péter

„Minden gyakorlat helyes kivitelezését átnéztük az edzéseken. Ahogy én gondoltam hogy jó, az nem is volt jó valójában. Nagyon ajánlom a kezdőknek az Onlinetrainingbookot, mert szinte ugyan az szóról szóra amit te mondasz.”

Krajcsi Kevin

„Amikor megismerkedtünk feliratkoztam az Onlinetrainingbook-ra. Átvettük az alapokat, teljes mértékben tükrözték a leírtak az edzésen mondott dolgokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Edenhoffer Péter

„Szerintem abban tud segíteni az online felület, hogy aki nem teheti meg, hogy edzőhöz járjon, az nagyon jól megtudja tanulni a gyakorlatokat.”

Kovács Benedek

„Nagyon részletesen vettünk át mindent. Minden gépet átnéztünk hogyan kell csinálni. Mi az, amire oda kell figyelni, vagy rossz lehet. Mindent megtanultam, úgyhogy most már egyedül is tudok edzeni.”

Dobos Bálint

„A hétköznapokban, is sokszor eszembe jutnak a gyakorlatok például, ha leejtek egy fésűt és leguggolok érte. Ha az alapot nem tanuljuk meg, akkor mire építkezünk? Ez a legfontosabb mindenben.”

Faluvégi Anita

Edenhoffer
Edenhoffer
2023-08-31
Hasznosnak találtam az oktató videókat. Könnyedén tudtam alkalmazni az edzéseim során mert az OnlineTrainingBookban nagyon egyszerűen és érthetően volt bemutatva minden, így pontosan tudtam mit miért csinálok és az eredménysem maradt el. Bátran ajánlom mindenkinek 😉
Sz B
Sz B
2023-08-28
Figyelmes, alapos edző. Nagyon erős testtudatot tanít edzés közben, aminek köszönhetően a későbbiekben is bárki képes lesz egyedül kimaxolni egy edzést. Csak ajánlani tudom! 💪🏻☝🏻
Bálint Dobos
Bálint Dobos
2023-08-26
Tökéletes segítséget nyújt az edzőtermi edzéshez.
Dániel Kis
Dániel Kis
2023-08-26
A kezdetek óta követem Jozsó tanácsait, meghozza távoli formában támogatott az edzéseim ideje alatt. Mindig nagyon pontosan és érthetően magyarázott, ráadásul a gyökereitől értette meg a gyakorlatok célját. Az onlinetrainingbook megalapítása után is ugyanez köszönt vissza a tartalmakból és segítő anyagokból. Azt gondolom, hogy ennél jobb felkészülést online formában nem lehet elérni itthon. Nagyon ajánlom!
Péter Kovács
Péter Kovács
2023-08-26
Aprólékos, részletes, anatómiailag és szakmailag tökéletes!
Károly Hársfai
Károly Hársfai
2023-08-26
Tökéletes 👌🏼