fbpx
Oldal kiválasztása

Rólam

“Segítek neked elsajátítani mindent ami ahhoz kell, hogy önállóan tudj biztonságosan és eredményesen edzeni.”

Az OnlineTrainingBook sztori

Szia! Balázs József vagyok, az Onlinetrainingbook alapítója.

2011 óta foglalkozom a testépítéssel. Elég gyenge fizikai adottságokkal rendelkeztem, de elhatároztam, hogy megpróbálok tenni ellene és fejleszteni fogom magam. Emiatt kezdtem el az edzést.

Le is mentem a terembe de minden kínai volt, nem igazán tudtam mit kell csinálnom. Jártam egy hónapot, majd jött a nyári szünet. Egy kis faluban laktam messze az edzőteremtől. Azon a nyáron elképesztő hiányérzetem volt edzés nélkül.

Elhatároztam hogy, szeptembertől megindulok rendesen. Így is történt. Mentem mindig. Szépen lassan elkezdtem fejlődni, és itt jött a felismerés, hogy tényleg változtathatok. A középiskolai évek alatt megszállott módjára látogattam az ottani edzőtermet.

Magával ragadott a dolog…

Pályaválasztás

Ezek után úgy döntöttem, hogy minél több ismeretet szeretnék elsajátítani, ezért  Budapestre költöztem és beiratkoztam egy edzőképző iskolába ahol nagyon sok hasznos dolgot tanulhattam meg.

Különösen kiemelném Bogárdi István Tanár Úr munkásságát. Volt olyan szerencsém hogy tanított engem. Ő a megalkotója “A test izomzatának edzése” című könyvnek. Ami egy remekmű a témában.

Majd mikor itt végeztem, jelentkeztem a Pécsi Tudomány Egyetem Testnevelő-Edző szakára, ahol 2019 júniusában államvizsgáztam.

Úgy éreztem ideje munkába állni…

Hivatás

Nem sokkal később lehetőséget kaptam hogy a Cutler Gym & Fitness Center Pécs  edzőteremben dolgozhassak.

A kezdeti nehézségek után, kezdett beindulni a dolog. Mindig megpróbáltam a tudásom legjavát adni.

Mivel a Testedzés teszi ki az érdeklődési köröm nagy részét, így törekszem rá, hogy képezzem magam a témában. Ezért közben elvégeztem pár plusz képzést is, és a jövőbeli terveim között szerepel még jó néhány.

Ezek mellett sikerült elindulni egy testépítő, és két erőemelő versenyen. Az előbbin egy harmadik, a két utóbbin egy első, és egy harmadik helyet sikerült megszerezni. 

Jelenlegi végzettségeim:

Testépítő-Edző 2013-2015

Személyi-Edző 2013-2015

Testnevelő-Edző Bsc 2019

Életmód és Táplálkozás Tanácsadó 2019

Sporttáplálkozás, Táplálékkiegészítés Tanácsadó 2019

Hogy jött az OnlineTrainingBook ötlet?

Az évek alatt szereztem egy kis rutint, és rájöttem mennyire ritka a komplexen és tervezetten végzett edzői munka.

Megpróbáltam a vendégeimnek nem csak edzést tartani, hanem elmagyarázni, mit miért csinálunk. Lényegében később jöttem rá, hogy nem személyi edzést tartottam, hanem végül megtanítottam őket edzeni.

A saját munkám alapján felépítettem egy tervet, amit követve maximalizálhatjuk az edzéseink hatékonyságát.

Az edzőtermi edzés napjainkban tömegsporttá nőtte ki magát, de csak kevesen rendelkeznek használható tudással.

Így hát elhatároztam, hogy létrehozok egy olyan oldalt, ami segít azoknak, akik ugyan úgy kezdenek bele mint én. Azért vagyok itt hogy segítsek neked elkerülni azokat a hibákat, amiken én is átmentem.

Szeretném átadni az eddig megszerzett összes tudásom, hogy könnyebben indulj el ezen az úton. Magabiztosan mozogj az edzőteremben, és végül eredményes, biztonságos és változatos edzésekre legyél képes.

Hiszem ha tisztában vagyunk a miértekkel, akkor maga a folyamat is kedvezőbb lesz számunkra.